PetSnap

Operatie voltooid. Herinnering gedeeld.

Wat is PetSnap?

PetSnap is een iPad-app die praktijken helpt om eigenaren direct te laten weten hoe hun huisdier het doet na een operatie. Met een simpele klik kan de veterinaire professional een foto of video maken van het dier in de recovery en een kort berichtje sturen naar de eigenaar. Zo blijven eigenaren altijd op de hoogte van de situatie, waar ze ook zijn.

Hoe werkt PetSnap?

Een foto of video zegt meer dan woorden:
Zodra het huisdier uit de operatie komt, maakt de dierenarts of assistent met PetSnap een foto of video van hun patiënt.

Voeg een geruststellend bericht toe:
Samen met de foto of video kan een kort berichtje worden toegevoegd om de eigenaar direct te informeren over de status van hun dier.

Direct ontvangen in de PetCards-app:
De eigenaar ontvangt de update meteen in de PetCards-app, zodat ze in een oogopslag kunnen zien dat hun geliefde huisdier veilig en comfortabel herstelt.

 

Waarom PetSnap?

Rust en vertrouwen:
Eigenaren hoeven niet te wachten op een telefoontje. Met PetSnap krijgen ze direct een visuele update van hun dier, wat hun zorgen vermindert.

Snel en eenvoudig:
In plaats van lange telefoongesprekken of mails, kunnen dierenartsen snel en persoonlijk communiceren met eigenaren, rechtstreeks vanuit de PetSnap-app.

Naadloos geïntegreerd met PetCards:
PetSnap is onderdeel van het PetCards-platform. Alle berichten wordt opgeslagen in de vertrouwde PetCards-app, zodat eigenaren altijd toegang hebben tot de laatste updates en informatie over de gezondheid van hun huisdier.

Waarom kiezen voor PetSnap?

PetSnap zorgt voor een persoonlijk tintje aan de zorg na een operatie. Door snelle foto’s of video’s te delen, voelen eigenaren zich direct betrokken bij de ingreep van hun huisdier. Het bespaart de praktijk bovendien tijd en maakt de communicatie efficiënter en leuker.