Het platform

Webportaal voor veterinaire professionals en mobiele App voor diereigenaren

Voor veterinaire professionals

Actiegestuurde ondersteuning met zorgpaden

Als veterinaire professional kun je eenvoudig zelf zorgpaden aanmaken of kiezen uit de PetCards CarePath Store. Alle informatie zoals artikelen, berichten en gezondheidsdata van het huisdier beheer je overzichtelijk op één plek. Creëer zoveel zorgpaden als je wilt.

Koppel een huisdier aan het juiste zorgpad, en de rest gaat vanzelf. De eigenaar ontvangt precies op tijd de relevante informatie via de app, zodat ze altijd en overal weet wat te doen en hoe ze haar huisdier moet verzorgen.

Relevante educatieve content

Creëer je eigen artikelen, specifiek afgestemd op de dierenartsenpraktijk, en voeg eenvoudig video’s en foto’s toe. Nog sneller? Maak gebruik van onze PetCards-bibliotheek met kant-en-klare artikelen over veelvoorkomende diergezondheidsonderwerpen.

Met de praktijkbibliotheek heeft elke diereigenaar altijd de juiste informatie binnen handbereik. Zo blijven ze goed geïnformeerd over hun huisdier en jouw praktijk.

Monitoren van diergezondheid. Op afstand

Ontdek HealthCards: een innovatieve en unieke functionaliteit waarmee we eenvoudig relevante meetpunten kunnen ontwikkelen voor het monitoren van de gezondheid van het huisdier. Of het nu gaat om activiteit, eetlust, hydratatie, pijn, medicatie, een vragenlijst of checklist, HealthCards bieden een uitgebreide en groeiende verzameling tools om deze aspecten bij te houden. Voor sommige HealthCards kan door de praktijk zelf een drempelwaarde en waarschuwing ingevoerd worden. De diereigenaar kan hierdoor eenvoudig geïnformeerd worden na overschrijden van deze waarde.

Zodra HealthCards zijn geactiveerd in een zorgpad, kunnen diereigenaren in de app symptomen, behandelresultaten, herstel en andere belangrijke gegevens van hun huisdier vastleggen. Deze gegevens zijn uiteraard ook toegankelijk voor de veterinaire professional via het webportaal, wat optimale zorg en samenwerking mogelijk maakt.

Blijf in contact

Directe communicatie nodig? Personaliseer je contact via berichten rechtstreeks naar diereigenaren. Of bereik een specifiek zorgpad of alle PetCards app-gebruikers in één keer. Voeg desgewenst artikelen toe uit je eigen bibliotheek in het PetCards platform. Diereigenaren ontvangen je bericht direct in de app, inclusief notificatie.

Praktijken kunnen zelfs een geruststellend bericht met foto of video vanuit de recovery sturen met de speciaal hiervoor ontwikkelde iPad app PetSnap.

Efficiënt klantcontact was nog nooit zo eenvoudig.

Op maat gemaakt voor elke praktijk

We geloven in de kracht van de praktijk, en de unieke wijze waarop veterinaire professionals hun diensten inzetten voor het verbeteren van de diergezondheid. Zorgpaden en informatieve artikelen voor de diereigenaar kunnen universeel zijn, maar ook verschillend per praktijk.

Met PetCards kunne praktijken reeds bestaande zorgpaden en artikelen gebruiken, maar deze naar eigen inzichten aanpassen of aanvullen. Zo blijft elke praktijk uniek, ook in PetCards.

Voor huisdiereigenaren

Eenvoudig en veilig inloggen

De app geeft diereigenaren een snelle en veilige manier om hun account te gebruiken.

Na het uitnodigen door de praktijk activeren klanten eenvoudig hun account, accepteren de AVG-voorwaarden, en stellen hun beveiliging in. Direct daarna is het account actief, en kunnen ze gebruikmaken van alle functies. Deze geoptimaliseerde registratie zorgt ervoor dat diereigenaren zonder gedoe toegang hebben tot belangrijke gegevens en diensten, terwijl de veiligheid van hun informatie gewaarborgd is.

Zo kunnen ze snel en zorgeloos aan de slag met de app.

Overzichtelijk op één plaats

Het beginscherm van de PetCards app biedt diereigenaren direct toegang tot alle belangrijke informatie in één oogopslag. Met de Concierge zien ze meteen welke taken nog uitgevoerd moeten worden, ideaal wanneer er zorgpaden actief zijn die actie vereisen. Daarnaast kunnen ze via de door de praktijk geactiveerde HealthCards eenvoudig de gezondheid van hun huisdier(en) bijhouden. Dit maakt het beheren van de zorg snel en moeiteloos, terwijl ze altijd overzicht houden over wat belangrijk is voor hun huisdieren.

Snel, efficiënt en gebruiksvriendelijk!

Alle gegevens van het huisdier

Als diereigenaar is het essentieel om op de hoogte te blijven van de gezondheid van uw huisdier – of het nu gaat om preventieve zorg, herstel na een operatie of algemeen welzijn. PetCards biedt hiervoor de perfecte oplossing.

Elke HealthCard is uniek maar altijd herkenbaar, met gebruiksgemak als prioriteit. Met een paar simpele vingerbewegingen zijn gegevens zoals veterinaire behandelingen, medicatie en gedragsobservaties snel ingevoerd en direct beschikbaar voor de praktijk.

Bovendien kan de eigenaar waardevolle feedback op de ingevoerde informatie direct ontvangen. Zo weet de diereigenaar direct wat er aan de hand is en welke vervolgstappen nodig zijn.

Wisselt een zorgpad? Geen probleem. De HealthCards veranderen automatisch met het gekoppelde zorgpad. Zo is de PetCards-app elke keer anders, en toch hetzelfde.

Tijdlijn

Met de tijdlijn weet de diereigenaar altijd wat er gebeurd is én wat er nog te wachten staat. Ze kunnen eenvoudig door eerdere ingevoerde gegevens scrollen en, als hun huisdier is gekoppeld aan een zorgpad, zien wat er in de toekomst gepland staat. Dit helpt hen optimaal voorbereid te zijn.

Dankzij de handige filterfunctie kunnen alleen voor de diereigenaar relevante gegevens getoond worden. Bovendien is het heel eenvoudig om de tijdlijn te exporteren, zodat belangrijke gegevens altijd gedeeld kunnen worden wanneer dat nodig is.

Inzichtelijke grafieken

Met de app wordt meten echt weten. Diereigenaren krijgen met heldere grafieken direct inzicht in de ingevoerde gezondheidsgegevens van hun huisdier(en). Alles overzichtelijk in één scherm.

En waarom zou deze informatie alleen in de app blijven? Met één druk op de knop kunnen de grafieken gemakkelijk als PDF worden gedeeld met anderen, zoals de dierenarts of familie.

Zo wordt het bijhouden en delen van belangrijke gegevens niet alleen eenvoudig, maar ook efficiënt.

Uitgebreide bibliotheek van de praktijk

Een goed geïnformeerde klant is een waardevolle klant. In de bibliotheek vinden diereigenaren alle artikelen van jouw praktijk, overzichtelijk gerubriceerd in categorieën. Dankzij de zoekfunctie kunnen ze snel de informatie vinden die ze nodig hebben. Zo blijft alle belangrijke kennis op één plek toegankelijk, wat bijdraagt aan een beter geïnformeerde en betrokken klant.

Samen de app gebruiken

Diereigenaren zorgen vaak samen voor het dier. Waarom dan ook niet samen de PetCards app gebruiken? De hoofdgebruiker, uitgenodigd door de praktijk, kan eenvoudig een andere gebruiker uitnodigen die dezelfde rechten als de hoofdgebruiker heeft. Zo is er een plek voor iedereen om aan de slag te gaan met de beste gezondheid van het huisdier.

Je digitale dierenpaspoort

Diereigenaren willen graag alle belangrijke gezondheidsgegevens van hun huisdier overzichtelijk bijhouden. Of het nu gaat om vaccinaties, ontwormingen of andere relevante gezondheidsinformatie, het is belangrijk om alles op één plek te hebben. Hoewel er al het officiële dierenpaspoort bestaat, biedt de PetCards app nu een handige digitale aanvulling.

Met het Pet Paspoort in de app heb je altijd en overal snel toegang tot de gegevens van je huisdier, ook in geval van nood. Het PetCards Pet Paspoort is een waardevolle uitbreiding op het traditionele dierenpaspoort.

*) Beschikbaar later in 2024.